Suntem capabili sa va oferim solutii web profesionale, la standardele cele mai ridicate, intr-un timp foarte scurt.

Servicii Web Profesionale » Servicii » Web Design

 Impreuna cu colaboratorii nostri, va putem oferi cele mai inovatoare si profesioniste solutii grafice pentru identitatea companiei dvs. Solutiile grafice pe care vi le punem la dispozitie sint elaborate de catre expreti cu studii superioare in grafica si Arta.

Va vom face trei propuneri de layout/ machete pe baza carora vom putea adjusta elementele grafice dupa cum doriti. Fiecare layout va contine o prima pagina (landing-page), o pagina de listare produse/ materiale (listing-page) si o pagina de detaliu produs/ material (detail-page).

Odata ce finisajele au avut loc pe varianta de design asupra careia v-ati fixat, vom proceda la transpunerea acestuia in pagini html+CSS. Tehnologiile pe care le folosim sint DIV+CSS, dar si TABLE+CSS - dupa caz. La implementarea html se va tine cont si de pregatirea pentru strategiile SEO, cit si de flexibilitatea in aplicarea functionalitatilor PHP.

Tarifele practica pentru serviciul de webdesign variaza intre 200EUR si 500EUR, functie de complexitatea proiectului. Pentru mai multe detalii in vederea unei colaborari, ne puteti contacta la numarul de telefon +4 0741 139 970, prin e-mail la adresa contact [at] serviciiwebprofesionale [dot] ro sau completind o cerere de oferta webdesign.

Servicii similare