Suntem capabili sa va oferim solutii web profesionale, la standardele cele mai ridicate, intr-un timp foarte scurt.

Servicii Web Profesionale » Servicii

Solutii CMS

Aveti deja o structura de date organizata sub forma unei baze de date? Noi va oferim solutia pentru administrarea acesteia, prin cele mai avansate solutii CMS.

Mentenanta Website

Aveti un site si doriti intretinerea acestuia, fixarea problemelor (debugging) sau dezvoltarea de noi facilitati? Echipa noastra va vine in ajutor.

Solutii ERP web-based

Puteti fructifica experienta noastra in solutii avansate ERP. Avem aplicatii implementate incompanii de top din domenii precul Internet Service Provider, Callcenter, IT, Online Marketing si altele.

Web Design

Impreuna cu colaboratorii nostri, va putem oferi cele mai inovatoare si profesioniste solutii grafice pentru identitatea companiei dvs.

Branding

Serviciile noastre acopera inclusiv brandingul. Va oferim solutii pentru logo, identitate si bannere.

Content Management

Nu aveti timp sa va actualizati site-ul? Aveti un volum de informatii foarte mare si doriti sa-l introduceti in site in timp util? Echipa noastra de content manageri va este la dispozitie.

Dezvoltare, redezvoltare website-uri

Fie ca aveti deja un website sau doriti dezvoltarea unuia nou, puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Oferim solutii pentru website-uri corporate, branding, logo.

Consultanta si implementare SEO

Pozitionarea cit mai sus in rezultatele Google si Yahoo! va pot aduce venituri considerabile afacerii dvs. Doriti sa apareti cit mai sus in topul rezultatelor Google pentru anume expresii?