Suntem capabili sa va oferim solutii web profesionale, la standardele cele mai ridicate, intr-un timp foarte scurt.

Servicii Web Profesionale » Servicii » Dezvoltare, redezvoltare website-uri

<b>dezvoltare</b> <b>website</b>Fie ca aveti deja un website sau doriti dezvoltarea unuia nou, puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Oferim solutii pentru website-uri corporate, branding, logo.

Puteti opta pentru varianta website "la cheie" sau va putem propune mai multe variante concept din care puteti alege ceea ce considerati ca vi se potriveste mai bine, ori puteti merge pe recomandarea noastra.

Indiferent de optiunea facuta, va vom asista in tot procesul de dezvoltare al site-ului, pina la finalizarea acestuia, fiind receptivi la sugestiile si cerintele dumneavoastra. Daca doriti sa vedeti cum lucram, va invitam sa rasfoiti prin portofoliul de clienti corporate deja existenti.

Printre tehnologiile pe care le folosim enumeram: MySQL, PostgreSQL, PHP cu structuri administrative complexe si securizate, HTML, CSS, JQuery. Framework-ul de dezvoltare este unul dezvoltat de propria echipa si ne permite o executie a proiectului in cel mai scurt timp, in conditii sporite de securitate si cu posibilitati de extindere ale facilitatilor site-ului dvs. in orice moment.

Apelind la noi, veti beneficia de un produs optimizat SEO, cu posibilitate de cautare interna prin materialele site-ului, cu optiune multi-language, panou de administrare a intreg continutului de pe site.

Preturile pentru website-urile corporate (prezentare companie) variaza intre 300EUR si 1000EUR, asa ca nu ezitati. Ne puteti contacta oricind, intre orele 9AM-23PM la numarul de telefon +4 0741 139 970 sau prin e-mail, la adresa contact [at] serviciiwebprofesionale [dot] ro. Dealtfel, puteti completa si o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp, un reprezentant al echipei noastre va va contacta pentru a stabili o intilnire in care putem evalua, concret, proiectul dvs.

Servicii similare