Suntem capabili sa va oferim solutii web profesionale, la standardele cele mai ridicate, intr-un timp foarte scurt.

Servicii Web Profesionale » Servicii » Content Management

Nu aveti timp sa va actualizati site-ul? Aveti un volum de informatii foarte mare si doriti sa-l introduceti in site in timp util? Echipa noastra de content manageri va este la dispozitie; aplicind cunostintele SEO pe care le-am dobindit, vom elabora continutul ce urmeaza a fi pus in site in asa fel incit optimizarea la motoarele de cautare sa fie facuta cit mai usor ulterior, in baza cuvintelor relevante din cadrul materialelor dvs.

Totodata, in situatia in care doriti sa migrati un volum larg de continut structurat in format .csv, .txt, .xml sau .xls, in urma unei consultari putem gasi cele mai bune solutii pentru a va scuti de efortul introducerii manuale, care v-ar ocupa un timp considerabil.

Tarifele practicate pentru serviciul de content management variaza intre 50EUR/ luna si 500EUR/ luna, functie de volumul de lucru depus, iar pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon +4 0741 139 970, prin e-mail, la adresa contact [at] serviciiwebprofesionale [dot] ro sau completind o cerere de oferta pentru content management.

Servicii similare