Suntem capabili sa va oferim solutii web profesionale, la standardele cele mai ridicate, intr-un timp foarte scurt.

Servicii Web Profesionale » Servicii » Solutii ERP web-based

Puteti fructifica experienta noastra in solutii avansate ERP (Enterprise Resource Planning)/ CRM (Customer Relationship Management). Avem aplicatii implementate incompanii de top din domenii precul Internet Service Provider, Callcenter, IT, Online Marketing si altele.

Tehnologiile web-based pe care le aplicam sint: php, postgresql/ mysql, html/css, jquery, snmp, smtp si altele, iar solutiile practice aplicate in cadrul companiei dvs. se pot particulariza considerabil.

managementul fluxurilor de informatii reprezinta punctul nostru de reper, iar reprezentarea acestora in cadrul strategiilor si nevoilor corporatiei este prioritara. Totodata, nu neglijam nici securitatea, monitorizarea si notificarea de evenimente, programabile sau nu, cit si generarea de statistici si rapoarte financiare, economice, tehnice, etc.

Cea mai accesibila aplicatie ERP porneste de la 800EUR, iar pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon +4 0741 139 970, prin e-mail, la adresa contact [at] serviciiwebprofesionale [dot] ro sau completind cererea de oferta pentru solutii ERP.

Servicii similare