Suntem capabili sa va oferim solutii web profesionale, la standardele cele mai ridicate, intr-un timp foarte scurt.

Servicii Web Profesionale » Stiri » Solutii avansate ERPIn decursul celor 10 ani de experienta, colaborind cu prestigioase companii de pe piata IT din Romania, dar si din strainatate, am perfectionat un sistem ERP avansat, care poate raspunde celor mai complexe cerinte de uz intern la nivel micro si macro. serviciile noastre sint de calitate si pertinente, dorind sa ajunga la cerintele organizatiei dvs.

Implementat in peste 5 companii pina la data curenta, sistemul ERP a reusit sa imbunatateasca performantele organizatiilor, reducind costurile cu monitorizarea, contabilitatea, managementul fluxurilor, dar oferit si rapoarte sistetice si analitice pentru diverse strategii de marketing si economice.

Nu ezitati sa contactati echipa noastra pentru a va oferi o solutie personalizata, care sa raspunda direct nevoilor companiei dumneavoastra, in orice moment. oferta noastra de mentenanta si serviciile de suport vor tine cont in orice moment de schimbarile prin care organizatia va trece si va adjusta functionalitatea aplicatiei, la consultarea dvs.

Pentru mai multe detalii, accesati sectiunea de servicii sau ne puteti contacta la numarul de telefon +4 0741 139 970 sau prin e-mail, la contact [at] serviciiwebprofesionale [dot] ro. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!


Stiri similare